Αρχική Τελευταία Νέα Πέφτει λίγο η Ζέστη αλλά… δεν λέει να φύγει η Σκόνη

Πέφτει λίγο η Ζέστη αλλά… δεν λέει να φύγει η Σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα σκόνη, µέχρι και την Κυριακή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Στα δυτικά, όµως, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά από το µεσηµέρι και µετά µέτριοι και στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά στα νότια θα φτάνουν τα 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος, ενώ στα δυτικά θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µέχρι νότιοι, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, ενώ στα δυτικά θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το απόγευµα θα παρατηρούνται και πάλι τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και το εσωτερικό.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Τρίτη.

Προηγούμενο άρθροΔιπλό Φονικό: Κόλαση βίας ζούσε η Σάρα Σιάμς
Επόμενο άρθροΑυξημένα σήμερα τα επίπεδα της σκόνης στην ατμόσφαιρα – Ποια πόλη έχει τα ψηλότερα ποσοστά