Αρχική Τελευταία Νέα Περιοδεία εγκαινίων στη Λεμεσό για τον ΠτΔ – Τα έργα που θα...

Περιοδεία εγκαινίων στη Λεμεσό για τον ΠτΔ – Τα έργα που θα εγκαινιάσει

Νέα προοπτική στην πόλη της Λεμεσού προσδίδουν τα έργα ανάπτυξης που θα εγκαινιάσει  την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης περιοδείας του στη Λεμεσό, ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί και για την πορεία υλοποίησης και άλλων έργων που είτε τροχοδρομούνται είτε βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συμβάλουν στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα στις 09:00 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σταθμό επεξεργασίας λυμάτων της Δυτικής Λεμεσού.

Ακολούθως στις 09:45 θα μεταβεί στο εργοτάξιο κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων.

Στις 10:15 το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του κέντρου ενηλίκων στην οδό Φιλελλήλων και στις 10:30 τα εγκαίνια αποκατάστασης δημοτικών πολυκατοικιών και δημιουργίας κοινωνικού πολυλειτουργικού κέντρου στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Στις 11:00 το πρωί θα καταθέσει το θεμέλιο λίθο της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού ενώ στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει το Μεταλυκειακό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 6:30 το απόγευμα θα τελέσει τα εγκαίνια των  εργαστηρίων του Τμήματος Καλών Τεχνών, νέων αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων διοίκησης του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7:30 το βράδυ θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού το οποίο χαρακτηρίστηκε ως στολίδι.  Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να αναφερθεί στη μεγάλη σημασία που έχει για την πόλη της Λεμεσού η κατασκευή του νέου γηπέδου με το οποίο γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών για τους Λεμεσιανούς.

Κατά την περιοδεία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης.