Αρχική Τελευταία Νέα Περιοδεία του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λεμεσό – Κατηγορεί το ΑΚΕΛ για τα...

Περιοδεία του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λεμεσό – Κατηγορεί το ΑΚΕΛ για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια

Επίσκεψη σε μεγάλες βιομηχανίες της Κύπρου πραγματοποιεί από το νωρίς το πρωί, σήμερα Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναργερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο ίδιος και η αντιπροσωπεία του βρέθηκαν δίπλα στου επιχειρηματίας και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ειδικότερα οι μεγάλες βιομηχανίες, οι οποίες θεωρούνται και οι στυλοβάτες της οικονομίας. 

Μετά το πέρας των επισκέψεων ο κ. Νεοφύτου προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις, οι οποίες σε γενικές γραμμές αφορούσαν κατηγορίες εναντίων του ΑΚΕΛ σχετικά με κάποια νομοσχέδια, από τα οποία κάποια έχουν ήδη περάσει από τη βουλή ενώ ορισμένα βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της συζήτησης.

Ευθέως κατηγόρησε το ΑΚΕΛ και για το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και τις διαγραφές. Ζήτησε πλήρη διαφάνεια και «να βγούνε όλα στο φως της δημοσιότητας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ο κόσμος πρέπει να δει, εξήγησε σε ποιους έγιναν διαγραφές ακόμη και δέκα εκατομμύρια και ποιοι έχουν εξυπηρετούμενα δάνεια. 

Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των βιοκαυσίμων αλλά και στο θέμα με το ενοικιοστάσιο.

Τέλος όσον αφορά το  θέμα με τις παρακολουθήσεις αλλά και τα εργαλεία που θα πρέπει να δοθούν στην αστυνομία για σοβαρές υποθέσεις, κατηγόρησε και πάλι το ΑΚΕΛ ότι δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ή ότι θα συμμετέχει σε θέματα σοβαρού εγκλήματος. 

ant1.com.cy