Αρχική Τελευταία Νέα Περίπου 450 Πασχαλινά πακέτα αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού

Περίπου 450 Πασχαλινά πακέτα αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού

Άρχισε η παράδοση των περίπου 450 «Πασχαλινών πακέτων αγάπης», του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεμεσού, προς δικαιούχους – συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης επισκέφθηκε το πρωί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Λεμεσός είναι μια πόλη με φιλάνθρωπα αισθήματα και αυτό αποδεικνύει κάθε φορά που χρειάζεται.

«Έχουμε όλοι υποχρέωση, είτε ως θεσμοί, είτε ως άτομα, να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτή τη στήριξη», συνέχισε και ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, τους πολίτες και εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για χορηγίες και κυρίως τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη σημαντική βοήθεια τους.

Εξάλλου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, Αθηνά Σπύρου είπε πως «όσο υπάρχει ανάγκη, ο Δήμος Λεμεσού και η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας, θα είναι εδώ να βοηθούν τους συνδημότες μας μέχρι να μην υπάρχει ένας που να χρειάζεται βοήθεια».

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία 11χρονης, η οποία μαζί με τον παππού της έφτασε από το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να βοηθήσει στην ετοιμασία των «Πασχαλινών πακέτων αγάπης».

ΚΥΠΕ