Αρχική BusinessNews Βραβείο στο Peugeot 3008 για τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό

Βραβείο στο Peugeot 3008 για τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό

Το καινούργιο Peugeot 3008 κατέκτησε το  κορυφαίο βραβείο για τον καλύτερο εσωτερικό χώρο στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου. Το βραβείο δόθηκε στον Gilles  Vidal, Επικεφαλή του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot στο Hotel des Invalides στο Παρίσι. Το βραβείο πρωτιάς για καλύτερο εσωτερικό χώρο είναι το έβδομο που κατακτά το νέο Peugeot 3008. Από τα μέσα του Οκτωβρίου του 2016, πέραν των 60.000 πελατών, απολαμβάνουν τους βραβευμένους εσωτερικούς του χώρους.

Ο χώρος επιβατών του καινούργιου Peugeot 3008 είναι μοναδικός, φέροντας την τελευταία έκδοση του Peugeot i-Cockpit®. Έρχεται εξοπλισμένο με ένα compact τιμόνι και την τελευταίας τεχνολογίας οθόνη 12 ιντσών. Κάτω από αυτήν, τα πλήκτρα, που θυμίζουν πιάνο, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και άμεσο έλεγχο από τον οδηγό. Το νέο Peugeot i-Cockpit® αποτελεί σήμα κατατεθέν των καινούργιων δημιουργιών της εταιρείας. Με την προηγμένη τεχνολογία του και μοντέρνο σχεδιασμό του, βάζει ψηλά τον πήχη για του εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων της κατηγορίας του και όχι μόνο.

«Ο εσωτερικός σχεδιασμός του καινούργιου Peugeot 3008 βρίσκει την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην τεχνολογία των ψηφιακών οθονών και του φυσικού ξύλου η του δέρματος στο χώρο. Το πιλοτήριο μπορεί να τροποποιηθεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες για κάθε οδηγό» δήλωσε ο Gilles Vidal.

 Κάθε χρόνο στα Διεθνή Βραβεία Αυτοκινήτου διαγωνίζονται τα ομορφότερα αυτοκίνητα. Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής είναι ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte με το υπόλοιπο πάνελ να αποτελείται από ειδικούς από διάφορους χώρους όπως μόδας, αυτοκινητοβιομηχανίας, κουλτούρας και σχεδιασμού.

 

Το νέο Peugeot 3008 βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της Demstar Automotive. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο SUV με αυξημένες πλέον διαστάσεις και μεγάλη γκάμα αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων. Διαθέτει μεγαλύτερους χώρους και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο τομέα της άνεσης και της ασφάλειας.