Αρχική Τελευταία Νέα Πυκνή ομίχλη στο Τρόοδος – Περιορισμένη ορατότητα (ΦΩΤΟ)

Πυκνή ομίχλη στο Τρόοδος – Περιορισμένη ορατότητα (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες από το Τρόοδος απέστειλαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδους στο Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας δίνοντας εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Τροόδους. 

Αυτή την ώρα επικρατεί πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι περιορισμένη.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω των χειμερινών συνθηκών, είναι οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, ενώ ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο οδικό δίκτυο των πόλεων και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και ιδαίτερα στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο”.

22551_P_800_800.jpg

22550_P_800_800.jpg