Αρχική Αθλητικά Νέα Πήρε για τα καλά μπρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα

Πήρε για τα καλά μπρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα έβαλαν μπρος τις “μηχανές” όσον αφορά φυσικά τoν μεταγραφικό σχεδιασμό και την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη στο κυανόλευκο στρατόπεδο προστέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές, ο Τσέχος επιθετικός, Μίκαελ Κρμέντσικ, ο γνωστός από το πέρασμα του στην Πάφο FC, Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι, ενώ η τελευταία προσθήκη ακούει στο όνομα Έλιελ Πέρετζ. Παράλληλα έγινε η ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Χρυσοστόμου.

Πάντως ο κόσμος βλέποντας τις κινήσεις ενίσχυσης από την πλευρά της ομάδα του μόνο ενθουσιασμό και χαρά μπορεί να νιώθει, ωστόσο περιμένει να δει ακόμη περισσότερο στο κομμάτι αυτό.

Πάντως ο Μπογκτάν Αντόνε και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν το “χτίσιμο” του Απόλλωνα της νέας περιόδου με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται από την μέση και πάνω, ο Κρμέντσικ είναι κεντρικός επιθετικός, ο Αμπτουραχίμι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ ο Έλιελ Πέρετζ μπορεί επίσης να βοηθήσει σε πάρα πολλές θέσεις από την μέση και πάνω.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα λοιπόν αναμένει ότι θα έχει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί στο δεύτερο και κύριο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο οριστικοποιήθηκε από τις 17 Ιουλίου έως και τις 28 του ίδιου μήνα, δίνοντας και κάποια φιλικά εκείνες τις ημέρες με ισχυρούς αντιπάλους.

Οι τρεις μεταγραφές και η μια ανανέωση:

Προηγούμενο άρθροΑτομική έκθεση της Μαρίνας Ολυμπίου «An Everlasting Love» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Επόμενο άρθροΤο Columbia Steak House μετατρέπεται στον απόλυτο smart casual προορισμό