Αρχική Τελευταία Νέα Πίσω στη μητέρα του το βρέφος που εγκαταλείφθηκε έξω από το παλιό...

Πίσω στη μητέρα του το βρέφος που εγκαταλείφθηκε έξω από το παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού – Ποια η αλήθεια πίσω από την υπόθεση

Στην αγγαλιά της μητέρας του δόθηκε πριν από λίγες μέρες το αγοράκι που είχε εγκαταλειφθεί στις 3 Νοεμβρίου έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, oι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν όπως εγκρίνουν το αίτημα της μητέρας που το είχε εγκαταλείψει και να της το επιστρέψουν, έτσι το αγγελούδι, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, υπό την επίβλεψη όμως των λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας.
 
Ως γνωστό, η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει σε μια καρέκλα, έξω από το παλιό Νοσοκομείο. Η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει, νομιζόμενη ότι ήταν καρπός παράνομου έρωτα καθώς η ίδια είναι παντρεμένη και έχει ένα ακόμη παιδί.  Λίγες ώρες αφότου εγκατέλειψε το βρέφος της, μετέβη η ίδια στην αστυνομία, σε κατάσταση σοκ και μετανιωμένη για την πράξη της. Το παιδί ωστόσο τέθηκε υπό τη φροντίδα του κράτους.
 
Στη συνέχεια και αφού διαπιστώθηκε μέσω επιστημονικών εξετάσεων ότι το βρέφος δεν αποτελεί καρπό παράνομου έρωτα, αλλά ανήκει στο σύζυγο, σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες του REPORTER, το παιδί επιστράφηκε στην οικογένεια έπειτα από αίτημα και του συζύγου  ο οποίος αν και σοκαρισμένος από την όλη υπόθεση, συγχώρησε τη γυναίκα του, θέλοντας έτσι να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του.
 
 
Πηγή: REPORTER