Αρχική Τελευταία Νέα Μεγάλες επενδύσεις στις Πλάτρες – Ολοκληρώθηκε το αθλητικό κέντρο Platres Arena

Μεγάλες επενδύσεις στις Πλάτρες – Ολοκληρώθηκε το αθλητικό κέντρο Platres Arena

Μεγάλες επενδύσεις από την Property Gallery

για την ανάπτυξη των Πλατρών

Οι Πλάτρες, ένα από τα πιο γραφικά και ιστορικά χωριά της Κύπρου, ξεκίνησαν πρόσφατα να αναπτύσσονται, καθώς μια σειρά από διάφορα αναπτυξιακά έργα έχουν τροχοδρομηθεί για ανοικοδόμηση και ανάπλαση με την ενεργή συμμετοχή της Property Gallery Developers.

Πνιγμένο στα πεύκα, το χωριό Πλάτρες ανέκαθεν υπήρξε μαγνήτης και πολυαγαπημένος προορισμός για βασιλείς, διπλωμάτες, καλλιτέχνες, ποιητές και αριστοκράτες. Καθώς συντηρεί ακόμα τη φυσική του ομορφιά και την αποικιοκρατική του αρχιτεκτονική, το χωριό αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται περισσότερο ενσωματώνοντας νέες εξαιρετικές υποδομές στην ήδη υφιστάμενη πληθώρα των θησαυρών του, χάριν στη μεγάλη συνολική επένδυση που έκανε η αναπτυξιακή εταιρεία Property Gallery.

Η εταιρεία έχει αναμειχθεί σε μια σειρά από μοναδικά έργα που αφορούν είτε στην ανακαίνιση ήδη υφιστάμενων αναπτύξεων, όπως το ξενοδοχείο Petit Palais, είτε στην ανέγερση νέων. Το επόμενο έργο που ανέλαβε η Property Gallery Developers έχει ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί, το οποίο περιλαμβάνει την καθολική ανακαίνιση του Αθλητικού Κέντρου των Πλατρών, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί με νέα όψη και νέο όνομα – Platres Arena. Όντας ένας σοβαρός ενεργός κοινωνικός παίκτης στην Κύπρο, η Property Gallery επανεπιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην αθλητική σκηνή του τόπου και στην ευημερία των Κυπρίων με την επένδυση σε τέτοιου είδους έργα. Το αθλητικό κέντρο Platres Arena περιλαμβάνει ένα πραγματικών διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου με χωρητικότητα 1500 παρευρισκόμενων, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, γήπεδα καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας, καθώς επίσης και δύο γήπεδα τένις με σκληρό ακρυλικό δάπεδο που ακολουθεί τις προδιαγραφές του Αυστραλιανού open.

Περικυκλωμένο από πανέμορφο δάσος, το καινοτόμο αθλητικό και ψυχαγωγικό σύμπλεγμα είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες, είτε για μια επίσκεψη το σαββατοκύριακο με την οικογένεια, είτε για διευθέτηση εταιρικών τουρνουά ή μια επαγγελματική εκδήλωση. Αποδυτήρια, εξοπλισμός, γυμναστήριο, σάουνα και καφετέρια είναι επίσης διαθέσιμα, προκειμένου να κάνουν την εμπειρία των επισκεπτών πιο άνετη και πιο ολοκληρωμένη.

Εννοείται ότι το Platres Arena μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ψυχαγωγικός χώρος για να φιλοξενήσει συναυλίες και τεράστιες εταιρικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, η πολιτιστική κληρονομιά και φυσική ομορφιά του χωριού προσελκύουν έναν αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στις Πλάτρες. Γι’ αυτόν τον λόγο, παράλληλα με την ανακαίνιση του ήδη πασίγνωστου ξενοδοχείου Petit Palais που βρίσκεται στην καρδιά της πλατείας του χωριού, η Property Gallery έχει αναλάβει την ανακαίνιση ακόμα δύο ιστορικών ξενοδοχείων – των Pendeli και Splendid Hotels.

Για τους πραγματικούς λάτρεις του χωριού που θα ήθελαν να γίνουν ιδιοκτήτες ακινήτου, η εταιρεία προγραμματίζει να κατασκευάσει έξι ξεχωριστές εξοχικές κατοικίες 3ών με 4ων υπνοδωματίων, που βρίσκονται μόνο 5 λεπτά μακριά από τον πασίγνωστο καταρράκτη του Μυλλομέρη. Οι τρεις εκ των έξι κατοικιών διαθέτουν πισίνα. Οι επονομαζόμενες και Greenwood κατοικίες προσφέρουν φρεσκάδα το καλοκαίρι καθώς η θερμοκρασία είναι 10 βαθμούς πιο κάτω από τα παράλια και την ίδια στιγμή τον χειμώνα, όπου οι θερμοκρασίες βρίσκονται κάτω από το μηδέν, τα σπίτια προσφέρουν μια ζεστή ατμόσφαιρα με τζάκι. Βρίσκονται μόνο 5 λεπτά οδικώς από το χιονοδρομικό κέντρο, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του χειμερινού αθλήματος. Επιπρόσθετα με το σαλέ αρχιτεκτονικό του στυλ, το έργο ενσωματώνεται απόλυτα με την ευρύτερη περιοχή, προσδίδοντας έμφαση στη σημαντικότητα της αρχιτεκτονικής που είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Προκειμένου να συμπληρωθεί η πληθώρα των αναπτυξιακών έργων στις Πλάτρες, η εταιρεία Property Gallery Developers ανοίγει σύντομα το ανακαινισμένο καφέ Κλεοπάτρα, που θα αποτελέσει έναν νέο προορισμό εστίασης. Το καφέ θα προσφέρει επιλογές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας από εύγευστα πιάτα για πρωινό και brunch, μέχρι για γεύμα και δείπνο, με εξαιρετικά κοκτέιλ υπό τη συνοδεία DJ για χορό και ξεκούραση.

Η εταιρεία P.L. Property Gallery Developers & Constructors Ltd γιορτάζει επίσης φέτος 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και 47 διεθνή βραβεία για σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.