Αρχική Τελευταία Νέα Ποιοτική αναβάθμιση ζητούν οι Χειμερινοί κολυμβητές Λεμεσού σε συνάντηση με τον Δήμαρχο

Ποιοτική αναβάθμιση ζητούν οι Χειμερινοί κολυμβητές Λεμεσού σε συνάντηση με τον Δήμαρχο

Την ποιοτική αναβάθμιση της παραλίας στην περιοχή της «Ακτής Ολυμπίων» ζήτησαν σε συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Λεμεσού, ο Όμιλος Χειμερινών Κολυμβητών Λεμεσού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Τετάρτης 29 Ιανουαριου μετά από διαβήματα των Χειμερινών κολυμβητών και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ανταποκρίθηκε θετικά και επισκέφτηκε τους κολυμβητές στις δύο καφετέριες της Ακτής Ολυμπίων, Θαλασσάκι και Θεατράκι όπου απολαμβάνουν το καφέ τους μετά το μπάνιο τους οι λουόμενοι. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος των ναυαγοσωστών Λεμεσού, Πέτρος Αντωνίου.

Τα θέματα που επισημάνθηκαν και συζητήθηκαν μετά την αυτοψία που έγινε από τον Δήμαρχο Λεμεσού που συνοδευόταν από τον Α΄ μηχανικό του Δήμου Αντώνη Χαραλάμπους και άλλους Δημοτικούς Λειτουργούς και τεχνικούς του Δήμου, ήταν η καθαριότητα, τα επικίνδυνα σημεία στην περιοχή, η αναβάθμιση των αποδυτηρίων, των ντουζ, των ναυαγοσωστικών πύργων και των πεζοδρομίων.

Η πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ερμούλα Στυλιανίδη επισήμανε την ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση τη περιοχής αλλά και την ανάγκη για πιο συχνό έλεγχο στις οικοδομικές κατασκευές του παραλιακού μετώπου και στα πλοία που σταματούν στα ανοιχτά της Λεμεσού. Αφού έγινε καταγραφή των αναγκών και των προτεραιοτήτων καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα για αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων.

Πηγή: politis.com.cy