Αρχική Πρόταση Πολιτιστικό Ένθετο: Τι μας περιμένει αυτό το Σαβ/Κο

Πολιτιστικό Ένθετο: Τι μας περιμένει αυτό το Σαβ/Κο

Παρασκευή 07/03/2017

  • Παρασκευούλα 7 Απριλίου και βολτάρουμε στο Vinylio Wine Etc για να απολαύσουμε την Ηρώ, η οποία είναι έτοιμη να μοιραστεί με το αγαπημένο της κοινό συναισθήματα και μυστικά, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια.

 

Σάββατο 08/04/2017

  • Πρωινιάτικα Σαββάτου, στις 11:00 πορευόμαστε για καλό σκοπό. Περπατούμε και διεκδικούμε για τους τυφλούς ίση μεταχείριση, ίσες ευκαιρίες και κοινωνική αναγνώριση.

  • Απογευματάκι της ίδιας μέρας, στις πεντέμισι συγκεκριμένα, στο Θέατρο Ριάλτο διοργανώνεται ο 12ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Μπαλέτου, όπου ψάχνουμε να ανακαλύψουμε ταλαντούχους χορευτές για προώθηση τους στην Κύπρο και το εξωτερικό.

  • Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε να προτείνουμε το απογευματάκι στις 4 την παιδική παράσταση “Ηρακλής ο Βιβλιοφάγος”, στη Θεατρική Σκηνή Αιώρα.

  • Βράδυ Σαββάτου στις 8:30 πηγαίνουμε στον Πολυχώρο Συνεργείο για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση Άνω Βυθός. Μία παράσταση που επιδιώκει να φανερώσει τα άδυτα της ψυχής των ηρώων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και να μας μεταφέρει στον πρώτο εφηβικό έρωτα στην ανάγκη για απόδραση από τις κοινωνικές επιταγές ή ακόμα και σε εκείνη τη στιγμή που αποτέλεσε “τα ολίγα λεπτά της άλλως ανωφελούς ζωής μας”.

 

Κυριακή 09/04/2017

  • Πρωί πρωί Κυριακής με την αυγούλα, στις 10:00, κάνουμε τη βολτίτσα μας στο Κάστρο, πίνουμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό καφενείο της Μαρίτσας και ενισχύουμε τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο “Υστερα ήρθε η Άνοιξη”. Βοηθούμε, έτσι, όλοι μαζί να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν!

  • Λένε πως η ζωή κάνει κύκλους, για αυτό και εμείς βραδάκι Κυριακής κάνουμε κύκλους στον Κύκλο Μουσική. Εκεί στις 9 θα υπάρχει ένα ξεχωριστό back to back live όπου ο 12ος Πίθηκος & ο Εισβολέας θα παρουσιάσουν κομμάτια από τις προσωπικές δουλειές και συνεργασίες τους.

  • Μία άλλη επιλογή είναι και το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στο οποίο στις 8:30 θα παρουσιαστεί η χορευτική παράσταση Timesteps.