Αρχική BusinessNews Ένα πολυκατάστημα στην τσέπη σου, κάνει πλέον τη ζωή σου ευκολότερη

Ένα πολυκατάστημα στην τσέπη σου, κάνει πλέον τη ζωή σου ευκολότερη

Wolt: Με την καινοτομία να βρίσκεται βαθιά στο DNA της, εισάγει συνεχώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα, καθοδηγόντας σταθερά την ανάπτυξη στον κλάδο

 

Μήπως ποτέ αναρωτηθήκατε πότε ήταν η τελευταία φορά που παραγγείλατε φαγητό μέσω τηλεφώνου; Ή μήπως έχετε μετρήσει πόσες φορές παραγγείλατε φαγητό τηλεφωνικώς το τελευταίο διάστημα; Εάν είστε millennial και η τηλεφωνική παραγγελία βρίσκεται ακόμα στις καθημερινές σας συνήθειες, τότε μάλλον ανήκετε στους «παλιομοδίτες» της γενιάς σας!

Το 2015 οι online παραγγελίες φαγητού στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη φτάσει στα ίδια σχεδόν επίπεδα με τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, στα 904 εκατομμύρια έναντι 1.02 δισεκατομμυρίων. Σύμφωνα με πιο πρόσφατα στοιχεία, του περασμένου Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, το 60% των καταναλωτών στις ΗΠΑ παραγγέλνουν φαγητό online, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ οι χρήστες online apps διανομής φαγητού ξεπέρασαν τα 111 εκατομμύρια.

Ανάλογη είναι η τάση και στην Κύπρο καθώς οι παραγγελίες φαγητού από ψηφιακές πλατφόρμες είναι δεκάδες χιλιάδες, ανά ημέρα. Η Wolt για παράδειγμα, δραστηριοποιείται σε όλες τις πόλεις, συνεργάζεται με πέραν των 2,300 επιχειρήσεων και 3,400 συνεργατών διανομέων και οι πωλήσεις φαγητού και λοιπών αγαθών μέσω της πλατφόρμας αυξάνονται κάθε χρόνο εντυπωσιακά.

Wolt: Συνώνυμο του Delivery στην Κύπρο

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Head of Sales της εταιρείας στην Κύπρο, Ανδρέας Παπαγιάννης τόνισε ότι ο κλάδος της διανομής φαγητού και λοιπών αγαθών είναι από τους πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους. «Λειτουργούμε καθημερινά σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, γεγονός που μας δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι», υπογράμμισε.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ενώ οι ψηφιακές πλατφόρμες ξεκίνησαν την πορεία τους στην Κυπριακή αγορά ως πλατφόρμες διανομής φαγητού, εντούτοις σήμερα είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Στη Wolt ειδικά εισάγονται συνεχώς νέες υπηρεσίες και καινοτομίες.

Με τη ζήτηση να αυξάνεται διαρκώς και με στόχο να αναβαθμίσει το προϊόν και τις υπηρεσίες της, η Wolt έχει λανσάρει τις υπηρεσίες Wolt+, Wolt for Work και Wolt Drive. Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιάννη, εάν κάποιος επιθυμεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της πλατφόρμας δωρεάν για ένα εύρος αποστάσεων, τότε η απάντηση είναι Wolt+.

Με τη μηνιαία συνδρομή στα €5,99 και την ετήσια, σε προσφορά, στα €49, ο συνδρομητής μπορεί να παραγγείλει από μία ευρεία γκάμα 1.500 και πλέον εστιατορίων και επιχειρήσεων λιανικής σε όλη την Κύπρο, εκ των οποίων 120+ συμμετέχουν με αποκλειστικές προσφορές για τους συνδρομητές. Όλα αυτά, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα εξοικονόμησης κατά μέσο όρο, 13 ευρώ το μήνα, λαμβάνοντας, εκτός από τις ειδικές προσφορές και το προνόμιο της δωρεάν διανομής, μέχρι και τα 4 χιλιόμετρα.

Η υπηρεσία Wolt for Work, όπως εξήγησε ο κ. Παπαγιάννης, απευθύνεται στις επιχειρήσεις που προγραμματίζουν γεύματα για υπαλλήλους και συνεργάτες ή μαζικές παραγγελίες. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι περισσότερες από 50 εταιρείες έχουν αγκαλιάσει το προϊόν, μόνο στη Λεμεσό, όπως επίσης και αρκετές ακόμα σε άλλες πόλεις.

Τελευταία προσθήκη στη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει πλέον η Wolt είναι το Wolt Drive. «Πιστεύουμε ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα του last mile delivery επιτρέποντας στον καταναλωτή να παραλαμβάνει σε διάστημα μόλις τριάντα λεπτών, προϊόντα λιανικής πώλησης από συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις, μέσα από το δικό τους website ή call center», τόνισε ο Ανδρέας Παπαγιάννης.

Οι πλατφόρμες διανομής φαγητού -και λοιπών αγαθών, πλέον- δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Ο Head of Sales της Wolt δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της εταιρείας να συνεχίσει να καθοδηγεί την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. «Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή του καταναλωτή ακόμα πιο εύκολη, με ταχύτερη εξυπηρέτηση, ακόμα περισσότερες επιλογές, νέα συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις, δημιουργώντας έτσι ένα πολυκατάστημα στην τσέπη του χρήστη της εφαρμογής της Wolt», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Προηγούμενο άρθροΦόβος στις ελληνικές θάλασσες: Τεράστιος καρχαρίας δύο μίλια από την ακτή
Επόμενο άρθροΚυνηγοί: Θα χάνουν την άδεια αν βάζουν selfie με λαγους και περδίκια στο Facebook