Αρχική Τελευταία Νέα Πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το νέο γήπεδο Λεμεσού.
 
Για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού: «Είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε και μια πρόβα τζενεράλε. Αύριο καλέσαμε τα μέσα ενημέρωσης για να δουν τους χώρους. Το μόνο που φοβόμαστε είναι για τον καιρό. Ελπίζουμε ο Θεός να είναι ευγενικός μαζί μας».
 
Τι θα περιλαμβάνουν τα εγκαίνια: «Γνωρίζομε το πρόγραμμα νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητάμε τώρα. Έχουμε συμβούλιο σήμερα στον ΚΟΑ και θα ενημερώσουμε τα μέλη του Δ.Σ. Λίγη υπομονή ακόμη».
 
Για το ότι δεν θα δώσει μαζικά το παρών του ο κόσμος: «Λυπούμαστε αφάνταστα για αυτό. Αποφασίστηκε να είναι με προσκλήσεις. Δεν ήταν δυνατό να είναι ανοικτό για τον κόσμο. Είναι τρεις ομάδες, δεν θα υπήρχε ο απαιτούμενος έλεγχος».
 
Για το πρώτο ματς: «Εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι θέμα των ομάδων. Θεωρώ ότι το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Είναι όλα έτοιμα, έχουν μείνει κάποια τελευταία πιστοποιητικά».
 
Για τον έλεγχο της Αρχής Αδειοδότησης: «Νομίζω είναι αυτές τις ημέρες. Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος. Νομίζω είναι λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια».
 
Για το οδικό δίκτυο: «Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Είναι σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση που αφορά κυρίως το γήπεδο θα είναι έτοιμη τις πρώτες μέρες Δεκεμβρίου. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα μια μικρή ταλαιπωρία θα υπάρχει. Θα είναι ένας ο δρόμος για τη Λεμεσό. Όταν σπούδαζα στο Λονδίνο πήγαινα στο γήπεδο, το απολάμβανα σαν έξοδο, οπόταν δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε για παράδειγμα τρεις πάρα πέντε, για να μην ταλαιπωρούμαστε τόσο».
Πηγή SIGMALIVE