Αρχική Τελευταία Νέα Πρόεδρος ΚΟΑ: Ανανεωμένα τα Λεμέσια το 2022

Πρόεδρος ΚΟΑ: Ανανεωμένα τα Λεμέσια το 2022

Το 2022 είδαμε μία ανανεωμένη και εμπλουτισμένη εκδοχή των Λεμεσίων, είπε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στην τελετή βράβευσης των αρίστων αθλητών και ομάδων των Λεμεσίων 2022 από τον Δήμο Λεμεσού, στην οποία εκπροσώπησε και τον ΥΠΑΝ Πρόδρομο Προδρόμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, στον χαιρετισμό του ο κ. Μιχαηλίδης συνεχάρη τους διοργανωτές των Λεμεσίων και υπογράμμισε τη στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Λεμεσού και του οργανισμού, ο οποίος, όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα Λεμέσια.

Συμπληρώνεται πως ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στάθηκε στη σημασία της επιστροφής των Λεμεσίων, λέγοντας πως «το 2022 είδαμε μία ανανεωμένη και εμπλουτισμένη εκδοχή των Λεμεσίων, την οποία είμαι βέβαιος πως απόλαυσαν όλοι οι Λεμεσιανοί και όχι μόνο. Ειδικά αυτή τη χρονιά ήταν πολύ σημαντική η διεξαγωγή των Λεμεσίων μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω της πανδημίας, αφού έτσι μπορέσαμε να θυμηθούμε την αξία και την ομορφιά του αθλητισμού».

Τέλος, αναφέρεται πως ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συμμετείχε στις βραβεύσεις των αρίστων και τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στα Λεμέσια 2022.

(ΚΥΠΕ)