Αρχική Τελευταία Νέα Πρόγραμμα Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στο Δήμο Λεμεσού κατά το μήνα Αυγούστου 2022

Πρόγραμμα Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στο Δήμο Λεμεσού κατά το μήνα Αυγούστου 2022

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει τους δημότες του για τις αλλαγές στο πρόγραμμα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών από την εταιρεία Green Dot, εν όψει των Καλοκαιρινών Διακοπών 2022.

  1. Τομέας Α: Είναι το τμήμα που βρίσκεται βόρεια των Λεωφόρων Μακαρίου Γ’ και Πάφου και δυτικά των Λεωφόρων Αγίας Ζώνης και Κωστή Παλαμά. Η συλλογή γίνεται κάθε Πέμπτη βράδυ. Η προγραμματισμένη συλλογή για τη Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί . Η συλλογή θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη 25 Αυγούστου, 2022.

 

  1. Τομέας Β: Είναι το τμήμα που βρίσκεται Νότια των Λεωφόρων Μακαρίου Γ’ και Πάφου. Η συλλογή γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ. Η προγραμματισμένη συλλογή για την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022 δεν θα γίνει.  Η συλλογή θα διεξαχθεί κανονικά  την Παρασκευή 26 Αυγούστου, 2022.

 

  1. Τομέας Γ: Είναι το τμήμα που βρίσκεται βόρεια της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ και ανατολικά της Λεωφόρου Αγίας Ζώνης. Η συλλογή γίνεται κάθε Δευτέρα βράδυ. Η προγραμματισμένη συλλογή για την Δευτέρα,15 Αυγούστου, 2022 δεν θα γίνει.  Η συλλογή θα διεξαχθεί κανονικά την Δευτέρα 22 Αυγούστου, 2022.

 

  1. Τομέας Δ: Είναι το τμήμα που βρίσκεται βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και ανατολικά των Λεωφόρων Αγίας Φυλάξεως και 1ης Απριλίου (δρόμος προς Παλώδια). Η συλλογή γίνεται κάθε Κυριακή βράδυ.  Η προγραμματισμένη συλλογή για την Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 δεν θα γίνει.  Η συλλογή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 21 Αυγούστου, 2022.

 

Θα υπάρχει συνεργείο εξυπηρέτησης τόσο του εμπορικού κέντρου του Δήμου Λεμεσού, όσο και του παραλιακού μετώπου και για τα τρία ρεύματα αποβλήτων (PMD, χαρτί και γυαλί).