Αρχική Τελευταία Νέα Προς αναβολή και το Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ

Προς αναβολή και το Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ

Προς αναβολή οδεύει και η αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ελέω των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των «γαλαζοκιτρίνων». 

Να θυμίσουμε ότι σήμερα (11/09) η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωση την αναβολή της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση ελέω της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με τη Σεβίλλη. Το παιχνίδι με την «Κυρία» δεν μπορεί να μετατεθεί για τη Δευτέρα καθώς οι διεθνείς θα πρέπει να ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα. 

Είναι στο χέρι του ΑΠΟΕΛ να ζητήσει αναβολή κάτι που του επιτρέπει η προκήρυξη της ΚΟΠ με τα δεδομένα που υπάρχουν. Διότι, το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται την Πέμπτη (07//11) με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ και μετά έχει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί την Δευτέρα, γιατί είναι οι υποχρεώσεις της Εθνικής. Άρα, εάν το ΑΠΟΕΛ το ζητήσει, τότε μπορεί να αναβάλει το παιχνίδι, με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η προκήρυξη:

«Σε περίπτωση που ομάδα αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό αγώνα και στις επιλογές της είναι ο επόμενος αγώνας της για το Πρωτάθλημα να διεξαχθεί Δευτέρα, εφόσον την Δευτέρα είναι μέρα που θα πρέπει να αποδεσμευτούν οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων, τότε δικαιούται αν δεν θέλει να αγωνιστεί Κυριακή, πέντε τουλάχιστον μέρες προηγουμένως, να ζητήσει αναβολή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Πρωταθλήματος για μεταγενέστερο στάδιο».

alphanews.live