Αρχική Τελευταία Νέα Προσωρινά κλειστό τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού

Προσωρινά κλειστό τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 19/9/2020 η ώρα 06:00 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 21/9/2020 η ώρα 06:00 το πρωί,στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από τη συμβολή του με την οδό Ηνωμένων Εθνών μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Ηνωμένων Εθνών, της οδού Ερμού και της οδού Τεύκρου Ανθία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες, μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφικά απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.