Αρχική Τελευταία Νέα Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε κλαμπ για παραβίαση των μέτρων

Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε κλαμπ για παραβίαση των μέτρων

Σε 22 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που ολοκληρώθηκε στις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, διενεργήθηκαν 2.360 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.027 έλεγχοι και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό έγιναν 214 έλεγχοι με 6 πολίτες να καταγγέλλονται, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 442 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 υποστατικό και 3 πολίτες έπειτα από 134 ελέγχους, στην Αμμόχωστο έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 333 ελέγχους και στην περιοχή της Μόρφου έγιναν 72 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Τα Τμήματα  Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 108 και 30 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οι καταγγελίες αφορούν ένα κλαμπ στη Λευκωσία το οποίο τιμωρήθηκε με εξώδικο πρόστιμο €8.000, αφού σε έλεγχο εντοπίστηκαν θαμώνες πέραν του επιτρεπόμενου ορίου και δεν υπήρχαν οι σχετικές σημάνσεις και στην Πάφο, επιβλήθηκε πρόστιμο €500 σε περίπτερο, ο υπεύθυνος του οποίου εργαζόταν χωρίς μάσκα.

Πηγή: KYΠΕ