Αρχική Τελευταία Νέα Πρώτη και με μεγάλη διαφορά σε δημοτικότητα η Αννίτα!

Πρώτη και με μεγάλη διαφορά σε δημοτικότητα η Αννίτα!

Στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά της προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου βλέπουμε ότι η κοινή γνώμη, φαίνεται να έχει στα ψηλά την Πρόεδρο της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου.

Την έρευνα πραγματοποιήσε η εταιρεία Pulse Market Research σε συνεργασία με τη ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας και στόχευε στην αξιολόγηση των πρώτων 100 ημερών του Προέδρου Χριστοδουλίδη και της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων στην ίδια δημοσκόπηση η κοινή γνώμη κλήθηκε να απαντήσει ποια είνα η γνώμη του για την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Μέσα από την έρευνα οι περισσότεροι πολίτες (44%) τηρούν μια στάση θετική για την Αννίτα Δημητρίου.  Το 28% μάλλον θετική, ενώ πολύ χαμηλά ήταν τα ποσοστά των ατόμων που είχαν αρνητική (13%) και μάλλον αρνητική (10%) άποψη για την Πρόεδρο της Βουλής. 3% απάντησαν ότι δεν έχουν άποψη.

Στην ίδια έρευνα φαίνεται και η δημοτικότητα της Αννίτας Δημητρίου, έναντι των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών κομμάτων. Και σε αυτό το κομμάτι η Αννίτα Δημητρίου είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά. Συγκέντρωσε ποσοστό 72% θετική και μάλλον θετική γνώμη από τον κόσμο, ενώ ποσοστό 23% έχουν αρνητική και μάλλον αρνητική γνώμη.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΝέα εποχή στην Primetel
Επόμενο άρθροΧάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό (pic)