Αρχική BusinessNews Πρωτοποριακό App της ΠΑΣΥΔΥ με σημαντικά ωφελήματα για τα μέλη της

Πρωτοποριακό App της ΠΑΣΥΔΥ με σημαντικά ωφελήματα για τα μέλη της

Αμέτρητες εκπτώσεις, άμεση επιστροφή χρημάτων και πίστωση στο «πορτοφόλι» για τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ

Μια πρωτοποριακή και καινοτόμο εφαρμογή με σημαντικά ωφελήματα για τα μέλη της λανσάρει η ΠΑΣΥΔΥ. Πρόκειται για το Pasydy Loyalty App, που εξασφαλίζει αμέτρητες εκπτώσεις σε υπηρεσίες και καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο για χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, αρκεί να κατεβάσουν στο κινητό τους την εφαρμογή.

Νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία

Η εφαρμογή ανταποκρίνεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Οργάνωσης για ολόπλευρη στήριξη των εργαζομένων, μέσα από τη συνδικαλιστική της δράση και την παροχή επιπλέον κινήτρων και  ωφελημάτων. Μέσω του Pasydy Loyalty App, τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε μορφή άμεσης επιστροφής χρημάτων σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Κύπρο. Προσφέρονται επίσης προσφορές σε μορφή πίστωσης στο «πορτοφόλι» της εφαρμογής, ποσό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όσες επιχειρήσεις περιλαμβάνει το app.

Χρήση του Pasydy Loyalty App

Για να μπορούν οι δικαιούχοι να χρησιμοποιήσουν το Pasydy Loyalty App θα πρέπει αρχικά να καταχωρήσουν την κάρτα τους στην εφαρμογή (δυνατότητα καταχώρησης μέχρι 2 κάρτες). Στη συνέχεια, οι χρήστες, μπορούν να προχωρήσουν κανονικά με τις αγορές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα ή επιχείρηση συμμετέχει στην εφαρμογή, χρησιμοποιώντας την καταχωρημένη κάρτα τους σε τερματικά αποδοχής συναλλαγών με κάρτες της JCC (POS).

Χωρίς να χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, οι δικαιούχοι θα έχουν άμεση επιστροφή χρημάτων στην κάρτα που έχει χρησιμοποιήσει ή εναλλακτικά, το ποσό θα πιστωθεί στο «πορτοφόλι» της εφαρμογής για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά. Στα ποσοστά των εκπτώσεων που αναγράφονται εφαρμόζονται τέλη και η διαφορά επιστρέφεται στους χρήστες της εφαρμογής.

Eξίσου σημαντική λεπτομέρεια που θα πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες είναι πως αν η κάρτα που έχουν καταχωρήσει στο Pasydy Loyalty App δεν έχει εκδοθεί από την Τράπεζα Κύπρου ή την Ελληνική Τράπεζα, για να μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές, θα πρέπει κατά τον χρόνο της συναλλαγής να χρησιμοποιήσουν τη φυσική κάρτα και όχι κάποιο άλλο application/wallet πληρωμών.

Για τις προσφορές που αναγράφουν “PASYDY” η έκπτωση παρέχεται σε μορφή αυτόματης επιστροφής χρημάτων στην κάρτα του δικαιούχου, για τις προσφορές που αναγράφουν “Buyway365” η έκπτωση παρέχεται σε μορφή πίστωσης στο «πορτοφόλι» της εφαρμογής και το υπόλοιπο ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά για όλα τα καταστήματα που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.

Σημειώνεται ότι, σε περιπτώσεις που ο έμπορος χρησιμοποιεί μηχανήματα POS οποιουδήποτε άλλου αποδέκτη εκτός της JCC, είναι ευθύνη του χρήστη να ζητήσει να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα POS της JCC για τη συναλλαγή του. Οι δικαιούχοι, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προσφορές δεν ισχύουν για ηλεκτρονικές αγορές, εκτός αν αναφέρεται το αντίθετο σε κάποια προσφορά. Πρόσβαση στην εφαρμογή μπορούν να έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ. Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στην εφαρμογή αν το κρίνει απαραίτητο.