Αρχική Τελευταία Νέα Προβληματική συσκευή προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στη Λεμεσό

Προβληματική συσκευή προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στη Λεμεσό

Ηλεκτρικό πρόβλημα σε συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 14.37  χθες η ΠΥ δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε ισόγειο ιδιωτικής κατοικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού, με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.05.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό της κουζίνας. Επίσης από τον καπνό σοβαρές ζημιές έπαθε η βαφή των τοίχων ολόκληρης της οικίας. Δεν κινδύνευσε κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή. 

Εξάλλου στις 14.37 η ΠΥ έλαβε κλήση κλήση για  πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας, με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.56. Ένα όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο δίπλα από πολυκατοικία έπαθε εκτεταμένες  ζημιές στο μπροστινό μέρος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν εντός της ημέρας σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 το πρωί της 30ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 12 επεισόδια, 7 πυρκαγιές ,4 Ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση. 

ΚΥΠΕ

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό
Επόμενο άρθροΚρύο, δυνατοί ανέμοι και λίγες βροχές στο καιρικό μενού