Αρχική Τελευταία Νέα Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες από το Σάββατο

Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες από το Σάββατο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο ελαφρών βροχών την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα πιθανόν σε κάποιες περιοχές να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή πτώση.