Αρχική Τελευταία Νέα “Θλίψη και πόνο δύο λέξεις που λένε τα πάντα” – Τι αναφέρει...

“Θλίψη και πόνο δύο λέξεις που λένε τα πάντα” – Τι αναφέρει Κύπριος που σώθηκε σπάζοντας τζάμια του τρένου

Στο μοιραίο τραίνο στα Τέμπη, επέβαινε ακόμη ένας Κύπριος, ο Χρίστο Αγαθοκλέους ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Ο νεαρός φοιτητής, βρισκόταν στα πίσω βαγόνια του τρένου και κατάφερε μαζί με άλλους επιβάτες να σπάσουν τα παράθυρα και να εξέλθουν.
Ο 25χρονος δεν έχει τραυματιστεί και όπως δήλωσε σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι καλά στην υγεία του.
«ΘΛΙΨΗ και ΠΟΝΟΣ δύο λέξεις που λένε τα πάντα. Είμαι καλά στην υγεία μου, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Εύχομαι να βρεθούν καλά στην υγεία τους όσοι αγνοούνται και κουράγιο στις οικογένειες των Θυμάτων», έγραψε σε ανάρτηση του ο Χρίστος Αγαθοκλέους.

Την ίδια ώρα, με  κάθε τρόπο φίλοι και συγγενείς της νεαρής φοιτήτριας Αναστασίας Αδαμίδου προσπαθούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Η 24χρονη κοπέλα επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που κατευθυνόταν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και το οποίο συγκρούσθηκε το βράδυ της Τρίτης  με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Φίλοι και συγγενείς της νεαρής έχουν προχωρήσει σε αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζοντας την αγωνία τους για το ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η Αναστασία Αδαμίδου αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ και συνέχιζε τις σπουδές της προκειμένου να εξασφαλίσει μεταπτυχιακό τίτλο.