Αρχική Τελευταία Νέα Απάντηση ιδιοκτήτριας συνεργείου που διεξάγει Rapid Test προς τον Δήμαρχο Γερμασόγειας

Απάντηση ιδιοκτήτριας συνεργείου που διεξάγει Rapid Test προς τον Δήμαρχο Γερμασόγειας

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κάνει αναφορά σε περιστατικό που συνέβη εχθές στο Δήμο του, όπου συνεργείο λόγω του ότι η Πολιτιστική Αίθουσα του δήμου ήταν καταλυμένη από αιμοδοσία αποχώρησε από το εξωτερικό πάρκινγκ που βρισκόταν λόγω σφοδρών ανέμων.

Οργισμένη ανάρτηση του Δημάρχου Γερμασόγειας για συνεργείο διεξαγωγής rapid tests

H ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου κ. Θεοδοσίου που αναλαμβάνει την δειγματοληψία για τα τεστ επικοινώνησε με το Lemesos Blog και θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις για το περιστατικό. Όπως αρχικά ανάφερε η εταιρεία της εκτός από κλινικό εργαστήριο διεξάγει και δειγματοληψίες για τα rapid tests όπου ακολουθούνται πιστά όλες οι οδηγίες του Υπ. Υγείας.

Εχθές το πρόγραμμα που πήρε από το Υπ. Υγείας έγραφε ότι τα τεστ θα διεξάγονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γερμασόγειας όπου τελικά γινόταν αιμοδοσία και δεν επιτράπηκε η είσοδος. Τελικά τα τεστ ξεκίνησαν σε εξωτερικό πάρκινγκ όπου άρχισαν άνεμοι και επηρέαζαν την διεξαγωγή των τεστ.

Σε συνομιλία με το γραμματειακό προσωπικό του δημαρχείου δεν υπήρξε κάποια βοήθεια για εξεύρεση χώρου και σε συνέχεια των σφοδρών ανέμων η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον χώρο μέχρι τις 11 το πρωί.

Τέλος η κ. Θεοδοσίου θέλει να ξεκαθαρίσει οτι το συνεργείο της σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει τον κόσμο αλλά ούτε και να μπει σε διαμάχη με τον Δήμο Γερμασόγειας. Η ομαλή διεξαγωγή των τεστ εξαρτάται απ’ όλους και συστήνει να μην γίνονται τέτοιες δημόσιες αντιδράσεις έτσι ώστε να δημιουργούνται κακές εντυπώσεις στο κόσμο προς τα συνεργεία διεξαγωγής τεστ.