Αρχική Τελευταία Νέα Remedica Sunday Funday… μια ημέρα γεμάτη προσφορά, αγάπη και ψυχαγωγία

Remedica Sunday Funday… μια ημέρα γεμάτη προσφορά, αγάπη και ψυχαγωγία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που έγινε στον Μόλο της Λεμεσού για τη στήριξη και την ενίσχυση του Ιδρύματος «Orestis Foundation».

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας Remedica, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας σε θέματα Υγείας με στόχο την υποστήριξη του Ιδρύματος «Orestis Foundation».

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, η χαρούμενη διάθεση σε συνδυασμό με το αίσθημα προσφοράς, το κέφι, η μουσική και οι εκατοντάδες ενθουσιώδεις παιδικές φωνές συνέθεσαν το σκηνικό της εκδήλωσης Remedica Sunday Funday, που έγινε στον Μόλο της Λεμεσού.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα απόλαυσαν ένα πλήθος δραστηριοτήτων με φουσκωτά, κατασκευές για παιδιά, ψυχαγωγικές επιδείξεις, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, μασκότ αγαπημένων ηρώων των παιδιών κ.ά.

Παράλληλα προσφέρονταν δωρεάν προς όλους μια ποικιλία γευστικών εδεσμάτων, ολοκληρώνοντας μια ημέρα προσφοράς και αγάπης, καθώς παράλληλα με τις δραστηριότητες συγκεντρώνονταν εισφορές για το «Orestis Foundation», με σλόγκαν το «Άνοιγμα Καρδιάς».

Το «Orestis Foundation» είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα προώθησης του ευρύτερου στόχου καλύτερων υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, δημιουργήθηκε στη μνήμη ενός όμορφου βρέφους 19 μηνών, του Ορέστη, που απεβίωσε από πνευμονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όραμα του ιδρύματος συνίσταται στη δυνατότητα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να μπορεί να αφήσει το δικό του/της θετικό αποτύπωμα σε μια συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης του συστήματος υγείας στην Κύπρο.

Ο κ. Λάμπρος Δημητριάδης ιδρυτής του «Orestis Foundation» εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία, τη συμμετοχή του και τις εισφορές του την πρώτη επίσημη δράση του ιδρύματος στην Κύπρο, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη του προς τη φαρμακοβιομηχανία Remedica η οποία, όπως ανέφερε, βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, παρέχοντας αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε όλες τις μέχρι στιγμής προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Όπως ανέφερε ο CEO της Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, «η πρωτοβουλία της διοργάνωσης της Remedica Sunday Funday επιβεβαιώνει την προσήλωση της Remedica στην προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του και αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες στην ανάγκη της προσφοράς, της αλληλεγγύης, του εκσυγχρονισμού και της προόδου».

Η Remedica που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά αναδείχθηκε «National Winner» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία «European Business Awards 2018-19» συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν και το στίγμα της σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά στην κοινωνία και στην Κύπρο γενικότερα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το ότι η βραβευμένη ως «ενεργός πολίτης» και ως «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» Remedica προωθεί τον εθελοντισμό με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή της σε διάφορες εκδηλώσεις με επίκεντρο το περιβάλλον, την υγεία, την εκπαίδευση και τη φιλανθρωπία.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα.