Αρχική Εκδηλώσεις Rosemarie: Δείτε το επίσημο Trailer της νέας ταινίας του Λεμεσιανού, Άδωνη Φλωρίδη...

Rosemarie: Δείτε το επίσημο Trailer της νέας ταινίας του Λεμεσιανού, Άδωνη Φλωρίδη (VIDEO)

rosmari1111

Η νέα ταινία του Άδωνη Φλωρίδη “Rosemarie” έρχεται σύντομα στο φεστιβάλ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ 2017 στο Ριάλτο.

Συγκεκριμένα στις 27/4 στις 20:30 η ταινία θα ανοίξει το φεστιβάλ. Στα πλαίσια του φεστιβάλ προβάλλεται επίσης και στη Λευκωσία στο Ζήνα Παλας το Σάββατο 29/4 στις 20:00.

Λίγα λόγια για την ταινία: 

Σύνοψη: Ο Κώστας, ο συγγραφέας μιας τηλεοπτικής σαπουνόπερας δέχεται πιέσεις από τον παραγωγό του να παραδώσει νέα επεισόδια. Έχει όμως ξεμείνει από ιδέες. Έχοντας μόλις μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα σε μια παλιά πολυκατοικία και ψάχνοντας για κάτι που να τον εμπνεύσει, η προσοχή του στρέφεται προς τους μυστήριους γείτονες του τους οποίους αρχίζει να παρακολουθεί. Εξιδανικεύει τη τραγική καθημερινότητά τους μετατρέποντας την σε ανάλαφρα τηλεοπτικά επεισόδια. Καθώς η σαπουνόπερα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, η περιέργεια του Κώστα για την οικογένεια στο διπλανό διαμέρισμα μετατρέπεται σε εμμονή. Η προσοχή του στρέφεται ιδιαίτερα προς τη Χρύσω, μια νεαρή γυναίκα που συχνά το σκάζει από το σπίτι όπου μένει με την οικογένειά της. Ο Κώστας, συναρμολογώντας σταδιακά τα διάφορα κομμάτια του παζλ που μαζεύει, έρχεται αντιμέτωπος με τη τραγική της ιστορία. Μια εμπειρία που θα τον υποχρεώσει να αντιμετωπίσει και τους δικούς του «δαίμονες» που για χρόνια είναι κρυμμένοι βαθειά μέσα του.

Δείτε το επίσημο Trailer:

Διανομή: Γιάννης Κόκκινος, Ανδρέας Βασιλείου, Μάριος Ιωάννου, Ανδρούλα Ηρακλέους, Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Γιόλα Κλείτου, Γιολάντα Χριστοδούλου, Μάριος Αριστοτέλους, Εμμανουέλλα Χαραλάμπους-Engel
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης
Παραγωγός: Μάριος Πιπερίδης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιώργος Ραχματούλιν
Μοντάζ: Στυλιανός Κωνσταντίνου
Μουσική: Κώστας Κακογιάννης
Σχεδιασμός Ήχου: Χρήστος Κυριακούλλης
Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ανδρέας Αντωνίου
Παραγωγή: AMP Filmworks
Συμπαραγωγός: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας
www.filmworks.com.cy
rosmari1111rosmari2
rosmari3