Αρχική Τελευταία Νέα Σκληρό το παιχνίδι της μοίρας για τον 13χρονο Δαμιανό – Θρήνος για...

Σκληρό το παιχνίδι της μοίρας για τον 13χρονο Δαμιανό – Θρήνος για τον άδικο χαμό του

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες θα έκλεινε τα 14 του χρόνια. Ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα και φιλοδοξίες ξεψύχησε στην άσφαλτο, βυθίζοντας στα μαύρα την οικογένεια και τους φίλους του.

Άδικο το παιχνίδι της μοίρας για τον 13χρονο Δαμιανό Πάχυ. Κατάφερε να κερδίσει τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο που τον βασάνιζε από νεαρή ηλικία, και έπειτα από βοήθεια, πίστη και πείσμα των δικών του ανθρώπων αλλά και του ιδίου κατάφερε να ταξιδέψει στη Γερμανία για τις θεραπείες όπου και βγήκε νικητής..

Δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άγριο παιχνίδι αφού χθες γύρω στις 18:30 και όταν ο 13χρονος που επέβαινε σε ποδήλατο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Επισκοπειού προς Αρεδιού. Τραυματίστηκε κρίσιμα και κατά την μεταφορά στο νοσοκομείο εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο ενώ στη συνέχεια οι επί καθηκόντως γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Ο 63χρονος οδηγός από τη Ρουμανία ο οποίος συνελήφθη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε τον 13χρονο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.