Αρχική ΤΕΠΑΚ 24ωρη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

24ωρη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πρωτοπορεί για άλλη μια φορά εφαρμόζοντας την 24ωρη λειτουργία της κατά την περίοδο των ενδιάμεσων εξετάσεων των φοιτητών. Είναι η πρώτη βιβλιοθήκη παγκύπρια που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να μελετήσουν καθόλη την διάρκεια της μέρας και της νύκτας.

Το ωράριο αυτό θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τις ημερομηνίες 1-3 και 7-10 Μαρτίου 2007 και αναμένεται να επαναληφθεί στις τελικές εξετάσεις των φοιτητών τον προσεχή Μάιο. Συγκεκριμένα από τα μεσάνυκτα μέχρι τις 8:00πμ η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη θα επιτρέπεται μόνο στους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και στα άτομα που είναι εγγεγραμμένα ενεργά μέλη της Βιβλιοθήκης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε μια προσπάθεια ικανοποίησης του διαχρονικού αιτήματος των φοιτητών για ένα χώρο μελέτης με συνεχόμενο ωράριο.

Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού (οδός Νικόλαου Ξιούτα 1) και είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά από τις 8:30 μέχρι τις 24:00. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα δανεισμού όχι μόνο έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού αλλά και ηλεκτρονικών συσκευών (laptop, tablet). Επιπλέον παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας της, πρόσβαση σε ψηφιακές συλλογές υλικού πολιτιστικής κληρονομιάς, εξειδικευμένη θεματική βιβλιογραφική υποστήριξη στην έρευνα και εκπόνηση της διατριβής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης http://library.cut.ac.cy/, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 25002518.

Χάρτης: https://maps.google.com/maps?ll=34.675543,33.044232&z=14&t=m&hl=en&gl=US&mapclient=embed&q=Nikola%20Xiouta%20Limassol%20Cyprus