Αρχική Τελευταία Νέα Πώς με μόλις 3 ευρώ κέρδισε τα εκατομμύρια του Τζόκερ ο υπερτυχερός...

Πώς με μόλις 3 ευρώ κέρδισε τα εκατομμύρια του Τζόκερ ο υπερτυχερός στη Λεμεσό

klirosisii

Υποδέχθηκε τον καρνάβαλο, υποδέχθηκε και 16 εκατομμύρια ευρώ χθες το βράδυ η Λεμεσός.

Στην μεγάλη κλήρωση του τζόκερ που μοίραζε στον νικητή της πρώτης κατηγορίας 16 εκατομμύρια ευρώ βρέθηκε μόνο ένα τυχερό δελτίο στη Λεμεσό.

Το δελτίο παίχθηκε τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση. Συγκεκριμένα παίχθηκε γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου (στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό) κ. Φωτεινή Καβάζη το τυχερό κουπόνι ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Η ίδια δηλώνει πως υποψιάζεται ποιος τα κέρδισε, αλλά δεν μπορεί με βεβαιότητα να ξέρει. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο υπερτυχερός του τζόκερ δεν είχε επικοινωνήσει με το πρακτορείο. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο μεγάλος τυχερός να συμπλήρωσε στα έξι κουτάκια του δελτίου 5 συν 1 αριθμούς. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμπλήρωσε μόνο ένα κουτάκι με 5 αριθμούς και έξι αριθμούς τζόκερ.
 

Άλλοι δύο Κύπριοι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία

Άλλοι δύο Κύπριοι, ένας στο Φρέναρος και ένας στην Αγία Νάπα πέτυχαν τους 5 αριθμούς χωρίς τον τζόκερ και έγιναν πλουσιότεροι κατά 120 χιλιάδες ευρώ. Οι δύο τυχεροί έπαιξαν δελτίο αξίας 2,5 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τους τυχερούς της κλήρωσης

klirosisii

Πηγή: Ρεπόρτερ