Αρχική Λεμέσιος Χρ. Μιχαηλίδης: Μπαίνει στον «καυγά» Νικολαΐδη-Αρμεύτη και ζητά debates!

Χρ. Μιχαηλίδης: Μπαίνει στον «καυγά» Νικολαΐδη-Αρμεύτη και ζητά debates!

 

Καθαρή πόλη και Καθαρότητα ο Τρίτος Πόλος – Ο Χρίστος Μιχαηλίδης ζητά την άμεση διεξαγωγή debates

 

Αυτούσια η ανακοίνωση του επιτελείου του Χρίστου Μιχαηλίδη:

Με ενδιαφέρον παρατηρούμε τους διαξιφισμούς του επιτελείου του νυν και υποψήφιου Δημάρχου κ. Ν. Νικολαΐδη και του Limassol Today (εκ μέρους του επιτελείου του κ. Γ. Αρμεύτη). Θεωρούμε πως όλοι συμφωνούμε στο ότι χρειαζόμαστε μια πιο καθαρή πόλη αλλά και ότι ‘”υπάρχει απληστία των λίγων και άναρχη ανάπτυξη στην πόλη μας’”.

Δεν θα υπεισέλθουμε στις επιμέρους τοποθετήσεις ούτε θα αρχίσουμε τοποθετήσεις του τύπου “ποιος ο αναποτελεσματικός και ποιος ο ικανός για όλα”.

Στα ψευτοδιλήμματα απαντούμε ότι υπάρχει ο τρίτος και ανεξάρτητος πυλώνας χωρίς ‘‘σύγκρουση συμφερόντων’’ με καθαρότητα και ικανότητα να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις προκλήσεις της πόλης μας και αυτός είναι ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης.

Όσον αφορά την πρόταση για ανοικτό πολιτισμένο διάλογο συμφωνούμε και προσκαλούμε τους συνυποψηφίους άμεσα, σε ένα debate για κατάθεση οραμάτων προγραμμάτων και πρακτικών λύσεων για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Δημοτών. Ας ξεκινήσουμε άμεσα και να καθιερώσουμε μηνιαία debates ώστε να μας ακούσει και να κρίνει ο Δημότης.

Επιτελείο Χρίστου Μιχαηλίδη

«Πάνω απ΄όλα η Λεμεσός!»