Αρχική Τελευταία Νέα Δήθεν πελάτες χρυσοχοείου στην Πάφο άρπαξαν ακριβό περιδέραιο και τράπηκαν σε φυγή

Δήθεν πελάτες χρυσοχοείου στην Πάφο άρπαξαν ακριβό περιδέραιο και τράπηκαν σε φυγή

Υπόθεση κλοπής περιδέραιου από χρυσοχοείο αξίας 10 χιλ. ευρώ, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη στις 16:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 34χρονη  ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου ότι κλάπηκε μέσα από το κατάστημα της ένα περιδέραιο λευκόχρυσο αξίας 10.000 ευρώ.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή.

Από έλεγχο στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διακρίνονται δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία είχαν επισκεφτεί το κατάστημα ως πελάτες με πρόθεση να αγοράσουν ένα δώρο.

Ο ένας εξ αυτών, σύμφωνα με την παραπονούμενη φέρεται να απασχολούσε την υπάλληλο και ο άλλος φέρεται να απέσπασε από τη βιτρίνα το εν λόγω περιδέραιο και στη συνέχεια και οι δύο αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φωτογραφίες των φερόμενων δραστών, είπε ο κ. Νικολάου, έχουν δημοσιευτεί από την Αστυνομία με σκοπό τη συμβολή του κοινού προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται, πρόσθεσε, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Πέγειας στο τηλέφωνο 26-806360 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.