Αρχική BusinessNews Festival of Dreams: Μια μοναδική γιορτή αφιερωμένη στα 75 χρόνια υπεροχής των...

Festival of Dreams: Μια μοναδική γιορτή αφιερωμένη στα 75 χρόνια υπεροχής των εμβληματικών σπορ αυτοκινήτων Porsche

Η Porsche Κύπρου γιόρτασε το παγκόσμιο φεστιβάλ χρωμάτων της Porsche, με αφορμή τα 75 χρόνια υπεροχής, σε μια νύχτα γεμάτη χρώματα και όνειρα. 

 

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Destination Porsche Showroom, στη Λεμεσό, το φεστιβάλ χρωμάτων δημιούργησε εικόνες, συναισθήματα και αναμνήσεις χαρίζοντας στο κοινό ένα ευρύ φάσμα εμπειριών.

Το κοινό υποδεχόταν ένα επιβλητικό σκηνικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσε μια έκθεση εμβληματικών μοντέλων της Porsche. Οι προσκεκλημένοι βυθισμένοι μέσα στα χρώματα αποθανάτιζαν τις στιγμές δημιουργώντας ξεχωριστές φωτογραφικές αναμνήσεις, την παράσταση όμως έκλεβε το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Porsche Taycan, ντυμένο με το εορταστικό λογότυπο των 75 χρόνων.

Αποκορύφωση της βραδιάς αποτέλεσε η προβολή ενός ολιγόλεπτου φιλμ, αφιερωμένου στα 75 χρόνια της Porsche, αποτίνοντας φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά, το πρωτοποριακό πνεύμα, τη μηχανική οξυδέρκεια, την καινοτομία, τον κορυφαίο σχεδιασμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας. Η ανάγκη πραγματοποίησης ενός ονείρου σηματοδότησε την αρχή της ιστορίας της Porsche.  Ο Ferry Porsche, είχε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Υλοποίησε αυτήν την τολμηρή ιδέα το 1948, κατασκευάζοντας την Porsche 356 «No.1» Roadster. Αυτή θεωρείται η χρονολογία γέννησης της εταιρείας, με  το πρωτότυπο 356 να γίνεται το πρώτο σπορ αυτοκίνητο που έφερε το εμπορικό σήμα Porsche.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεταμόρφωση ενός καμβά σε ένα εκπληκτικό έργο, από τον Graffiti Artist EDMON, το οποίο απεικόνιζε το δυναμικό πνεύμα της μάρκας με τη ματιά του καλλιτέχνη και τη σύνδεση της τέχνης με την αυτοκίνηση.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν ένα street party με ζωντανή μουσική, ιδιαίτερο σκηνικό με πολύχρωμους φωτισμούς, χρωματιστά εδέσματα και cocktails εμπνευσμένα από τα μοντέλα της Porsche.

Για 75 χρόνια, η Porsche βρίσκεται σε μια αδιάκοπη αναζήτηση πραγματοποίησης ονείρων. Για την Porsche «Driven by Dreams» σημαίνει ότι τα όνειρα δεν είναι απλά στόχοι, αλλά η δύναμη που μας κινεί προς το αύριο.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.