Αρχική Εκδηλώσεις Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού έρχεται στο Nammos Limassol – Αντώνης Ρέμος...

Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού έρχεται στο Nammos Limassol – Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα μαζί στην Κύπρο!

Ετοιμαστείτε για τo μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στο Nammos Limassol Event Venue στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το Σάββατο 15 Ιουνίου!

Ο Αντώνης Ρέμος, γνωστός για τη φωνή, την απεριόριστη ενέργεια και τις ερμηνείες του, και η Ελένη Φουρέιρα, που προκαλεί τον θαυμασμό όλων με την εικόνα, την επιβλητική σκηνική παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες, είναι έτοιμοι να καθηλώσουν με μια παράσταση που τα έχει όλα: αγαπημένα κλασικά τραγούδια, συγκινητικές μελωδίες, συναισθηματικές μπαλάντες και δυνατά ντουέτα.

Ένα special guest performance θα κάνουν οι Goldsingers, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσό΄τερο το κοινό.

Κάντε την κράτηση σας και προετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διασκέδαση και ατελείωτο χορό.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω email: [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο +357 25862125 και +357 97645950

Εισιτήρια

PLATINUM ZONE: €400,00 / άτομο
Περιλαμβάνονται (ανά 4 άτομα): 1,5 λίτρο σαμπάνιας και μια επιλογή από 1,5 λίτρο βότκας, τζιν, ουίσκι ή τεκίλα, συνοδευόμενα από πιατέλα με τυρί, πιατέλα φρούτων, Crudités λαχανικών.
Τραπέζια: 8 / 12 /16 και 20 θέσεις

GOLD ZONE : 300,00 € / άτομο
Περιλαμβάνονται (ανά 4 άτομα): 750 ml σαμπάνιας και μια επιλογή από 700 ml βότκα, τζιν, ουίσκι ή τεκίλα, συνοδευόμενα από πιατέλα με τυρί, πιατέλα με φρούτα, Crudités λαχανικών.
Τραπέζια: 6 /8 / 12 /16 και 20 θέσεις.

Σημαντική σημείωση: Οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν θα σερβίρεται φαγητό, εκτός από τα είδη που αναφέρονται παραπάνω.

ρεμος.jpg