Αρχική Τελευταία Νέα Φθινοπώριασε… Αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες

Φθινοπώριασε… Αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ αρχικά δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αρχικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά και βόρεια παράλια όπου θα είναι αρχικά ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά και βόρεια παράλια όπου θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.