Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Δολοφονία Άντρου Ροδοθέου – Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες (Φωτογραφίες)

Λεμεσός: Δολοφονία Άντρου Ροδοθέου – Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες (Φωτογραφίες)

Από την απέναντι όχθη του ποταμού όπου βρισκόταν η απομονωμένη εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στο χωριό Γεράσα της Επαρχίας Λεμεσού, φαίνεται πως ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον του 61χρονου επιχειρηματία από τη Λευκωσία, Άντρου Ροδοθέου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.Οι εξετάσεις συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο Ροδοθέου,σηκώθηκε από το τραπέζι και ενώ περπατούσε εντός του σπιτιού δέχτηκε ριπή αυτόματου όπλου από πρόσωπο που βρισκόταν εκτός του σπιτιού. Τραυματίστηκε στην κοιλιά. Ακολούθησαν νέες ριπές όπλων. Στο σπίτι βρίσκονταν άλλα τρία πρόσωπα .Κλήθηκε ασθενοφόρο ωστόσο  παρά τις προσπάθειες να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσκομείο Λεμεσού υπέκυψε στα τραύματα του.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και ότι το θύμα είχε επισκεφθεί από το απόγευμα τη μικρή εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στην οποία έφτασαν δυο ακόμη πρόσωπα.
 
Γύρω στις 21:00 κι ενώ το θύμα βρισκόταν κοντά σε συρόμενη γυάλινη τζαμαρία, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, μπροστά στα μάτια των τριών άλλων προσώπων.
 
«Υπάρχει μεγάλος αριθμός πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο και εξετάζουμε κατά πόσο οι δράστες ήταν περισσότεροι του ενός», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι «σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι οι πυροβολισμοί έρχονται από βορειοδυτικά, από την απέναντι όχθη του ποταμού».
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και τα τρία πρόσωπα που ήταν μαζί με το θύμα οδηγήθηκαν για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

 
f1

f3

f2

 

Πηγή: Ant1iwo