Αρχική Τελευταία Νέα Πανίκος Λεωνίδου ΔΗΚΟ προς δήμαρχο Λεμεσού: “Να ασκήσουμε πιέσεις για να τελειώσει...

Πανίκος Λεωνίδου ΔΗΚΟ προς δήμαρχο Λεμεσού: “Να ασκήσουμε πιέσεις για να τελειώσει η ταλαιπωρία του κόσμου”

Με επιστολή του προς το Δήμαρχο Λεμεσού ο Πανίκος Λεωνίδου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος  προειδοποιεί για άμεση λήψη μέτρων για να αποφευχθεί η μεγάλη ταλαιπωρία που παρατηρείται με τα μαζικά τεστ στη Λεμεσό
Αυτούσια η επιστολή:

“Αγαπητέ Νίκο, Δυστυχώς, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, τις τελευταίες μέρες χιλιάδες εργαζόμενοι συμπολίτες μας, βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου εξευτελισμό, αναμένοντας για ώρες σε ουρές χιλιομέτρων, ώστε να υποβληθούν σε εξέταση για τον κορωνοιό, λόγω των ειδικών περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στην Λεμεσό.

Θεωρώ ότι η προχειρότητα, ο ερασιτεχνισμός και η αποσπασματικότητα των μέτρων που λαμβάνει το αρμόδιο Υπουργείο της Υγείας και η Κυβέρνηση, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια απο το να αναλάβουμε εμείς πρωτοβουλία ως εκλελεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών της Λεμεσού και να εξεύρουμε τρόπους άμβλυνσης ή/και επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Είναι αδιανόητο πραγματικά να βλέπουμε καθημερινά εικόνες ντροπιαστικές και τριτοκοσμικές, με τους πολίτες να τσουβαλιάζονται σε ατέλειωτες ουρές, για να υποβληθούν σε εξέταση και να μπορέσουν να εργαστούν.

Είναι η άποψη μου, ότι άμεσα θα πρέπει να συγκληθεί σύσκεψη όλων των φορέων της μείζονος Λεμεσού, για να συζητήσουμε μέτρα και να ασκήσουμε πιέσεις εκεί και όπου χρειάζεται για να τελειώσει επιτέλους η ταλαιπωρία που υπόκεινται χιλιάδες συμπολίτες μας. Αναμένοντας την άμεση θετική ανταπόκριση σας, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων”