Αρχική Εκδηλώσεις Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Οι εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2024 συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου. Το σημερινό πρόγραμμα υπόσχεται μπόλικη διασκέδαση και περιλαμβάνει μια πλειάδα εκδηλώσεων σε Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Χαρουπόμυλο Λανίτη και πλατεία ΤΕΠΑΚ.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

7.00μ.μ. Παιδικές Χορωδίες – Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο
Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία των Ονείρων, τη Χορωδία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες Αγίας Φύλας, την Παιδική Χορωδία Μελωδίες και Χρώματα , την Ορχήστρα Ωδείου Ελικώνας, οι Performers by Vassiliki Antoniou, την Παιδική Χορωδία, το Moυσικό Εργαστήρι της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή, η Παιδική χορωδία Cantus του Οργανισμού Cantus Choral Music Centre Αγγελίνα Νικολαΐδου και η Νεανική Ορχήστρα και Παιδική Χορωδία Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου.
Είσοδος €5

9.00 μ.μ. Χαρουπόμυλος Λανίτη
Ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν σχέση με το καρναβάλι, με το δεκαμελές μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Ζορπά. Η ΄Έλενα Παπαπαναγιώτου, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Γιώργος Καλοπαίδης και ο Γιώργος Ιωάννου μας παρασέρνουν σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και διασκέδαση.
Απαραίτητη η εξασφάλιση προσκλήσεων μέσω της Ticketmaster στον πιο κάτω σύνδεσμο:
8:30 μ.μ. Πλατεία Τεχνολογικού Πανεπιστημίου ΤΕΠΑΚ
“THE BIG STREET PARTY – CARNIVAL EDITION Vol.8”
Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΚΛΙΚ FM και CHOICE FM διοργανώνουν για 8η συνεχόμενη χρονιά το καρναβαλίστικο BIG STREET PARTY.
Μουσική από διακεκριμένους DJ, shows και άλλες εκπλήξεις.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2024 στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/mry6362z