Αρχική Τελευταία Νέα Το City of Dreams Mediterranean ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σεφ...

Το City of Dreams Mediterranean ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σεφ Olivier Belliard

Το City of Dreams Mediterranean, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σεφ Olivier Belliard, ο οποίος αναλαμβάνει ως Executive Chef των εστιατορίων του πολυθεματικού θερέτρου.

Με μακρά εμπειρία στην παγκόσμια βιομηχανία εστίασης, ο σεφ Olivier θα ηγείται μιας ομάδας 200 ταλαντούχων ατόμων και θα εργαστεί για την υλοποίηση του οράματος της Melco για παροχή στους επισκέπτες του θερέτρου κορυφαίων γαστρονομικών απολαύσεων, σύμφωνα με τα διεθνή υψηλά πρότυπα της εταιρείας στον τομέα τροφίμων και ποτών.

Στην 25χρονη καριέρα του ο Olivier συνεργάστηκε με γνωστούς σεφ σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια προτού ανελιχθεί στη θέση Executive Chef σε νεαρή ηλικία, και ακολούθως εργάστηκε σε μερικά από τα πιο γνωστα εστιατορια του κόσμου.

Η επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία κινητών καντινών (street food), τον επανασχεδιασμό εστιατορίων, την ευρεία εξωτερική τροφοδοσία και την επίβλεψη υπηρεσιών τροφίμων και ποτών σε θέρετρα με περισσότερες από 140 κλίνες, καθώς και ως υπεύθυνος γαστρονομίας 800 δωματίων και επαύλεων. Η συνεργασία με τον σεφ Olivier αποτελεί σημαντική πρόσθετη αξία για το City of Dreams Mediterranean.

Ο σεφ Olivier Belliard δήλωσε: «Στόχος μου είναι να καθιερώσω το City of Dreams Mediterranean ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό. Με την ταλαντούχα ομάδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και βασική επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι. Έχοντας εργαστεί σε εστιατόρια Michelin και βραβευμένα θέρετρα, το κλειδί για μένα είναι η τελειότητα».

Από πλευράς του, ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και των Cyprus Casinos κ. Grant Johnson ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον σεφ Olivier στο City of Dreams Mediterranean. Ο διορισμός του ως Executive Chef αποδεικνύει τη σταθερή προσήλωση της Melco στην παροχή γευστικών εμπειριών παγκοσμίου κλάσης στα πολυτελή θέρετρά της σε όλο τον κόσμο, τα οποία έχουν βραβευτεί με πολλά αστέρια Michelin».

Η Melco δεσμεύεται να ενσωματώσει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο γαστρονομικής τεχνογνωσίας και εξυπηρέτησης πελατών στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου. Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό της ρόλο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, προτεραιότητα της Melco είναι να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες του City of Dreams Mediterranean μέσω της δημιουργίας ενός προορισμού ψυχαγωγίας και αναψυχής διεθνούς εμβέλειας.