Αρχική Τελευταία Νέα Κι΄άλλες προσθήκες κομμάτων στο Δ.Σ. της εταιρείας του Παττιχείου, προκηρύχθηκε η θέση...

Κι΄άλλες προσθήκες κομμάτων στο Δ.Σ. της εταιρείας του Παττιχείου, προκηρύχθηκε η θέση του Διευθυντή

Χωρίς ανθρώπους του πνεύματος και των τεχνών αλλά με προτεινόμενους από κόμματα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έχει καταρτιστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που συστάθηκε να “κυβερνήσει” το Παττίχειο Δημοτικό Μέγαρο.

Πέραν λοιπόν των όσων δημοτικών συμβούλων βρίσκονται στο Δ.Σ. της εταιρείας μαθαίνουμε ότι σε αυτό έχουν συμπεριληφθεί ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος προτεινόμενος από τον ΔΗΣΥ, ο επιχειρηματίας Δώρος Ιερόπουλος προτεινόμενος από το ΔΗΚΟ κι’ ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, Εύρος Αλεξάνδρου προτεινόμενος από την ΕΔΕΚ.

Στο Δ.Σ. της εταιρείας δεν υπάρχει προφανώς ούτε ένας άνθρωπος του Θεάτρου ή της Μουσικής ή των Καλών ή οποιονδήποτε άλλων τεχνών. Θετική έστω καταγράφεται η συμμετοχή του Εύρου Αλεξάνδρου με την ιδιότητα την οποία κατέχει.

Ήδη η πρώτη πράξη του Δ.Σ. της εταιρείας ήταν η προκήρυξη της θέσης του Διευθυντή για το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο την οποία παραθέτουμε πιο κάτω.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΤΤΙΧΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Εταιρεία Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λτδ δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης Διευθυντή για το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Καθήκοντα και ευθύνες• Γενική διεύθυνση, οργάνωση, προγραμματισμός και εποπτεία των δραστηριοτήτων του Θεάτρου.• Υλοποίηση των στόχων και του στρατηγικού προγραμματισμού, όπως θα καθορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο.• Κατάρτιση και υλοποίηση ετήσιου καλλιτεχνικού προγράμματος στα πλαίσια των στόχων και σκοπών του Διοικητικού Συμβουλίου.• Κατάρτιση ετήσιου προϋπολογισμού.• Προετοιμασία, οργάνωση και συντονισμός καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.• Υλοποίηση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, τήρηση των πρακτικών και διεξαγωγή της αλληλογραφίας.• Υποβολή προτάσεων και εισηγήσεων για την καλύτερη λειτουργία του θεάτρου.• Συνεργασία με τον Τεχνικό Προϊστάμενο.• Ανάληψη και εκτέλεση οποιωνδήποτε άλλων συναφών καθηκόντων, όπως αυτά θα καθορίζονται κατά καιρούς από το Διοικητικό Συμβούλιο.Απαιτούμενα προσόντα• Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή ισότιμο προσόν στις Καλές Τέχνες ή Κοινωνικές Επιστήμες ή Πολιτιστικές / Κλασσικές Σπουδές.• Πενταετής τουλάχιστον πείρα σε θέματα σχετικά με το θέατρο και/ή τις καλές τέχνες και/ή τη λογοτεχνική δημιουργία και/ή τα πολιτιστικά δρώμενα.• Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών θα αποτελεί επιπρόσθετο προσόν.• Ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική και οργανωτική ικανότητα.• Διοικητική εμπειρία σε υπεύθυνη θέση θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.

Γενικές πληροφορίες:Οι υποψήφιοι που πληρούν τα πιο πάνω απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη.

Στον επιτυχόντα υποψήφιο θα προσφερθεί συμβόλαιο εργασίας επί πλήρους βάσεως, τριετούς διάρκειας, με απολαβές και ωφελήματα αναλόγως προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις, μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα και αντίγραφο τίτλων σπουδών, μέχρι την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στη διεύθυνση Symmetron MRCI, Τ.Θ. 50377, CY-3603 Λεμεσός, με την ένδειξη «Αίτηση για τη θέση Διευθυντή Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού».

Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν ως άκρως εμπιστευτικές και θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25820250….