Αρχική Τεχνολογία Μετά την εξαγορά της LinkedIn, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά και της...

Μετά την εξαγορά της LinkedIn, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά και της Wand Labs

Μετά την εξαγορά της LinkedIn, πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά και της Wand Labs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η Wand Labs έχει την έδρα της στη Silicon Valley με κύρια αποστολή της να «γκρεμίσει τα τείχη που θέτουν οι συμβατικές εφαρμογές, να ενσωματώσει τις υπηρεσίες τους στο chat και να κάνει αυτά τα δύο στοιχεία να εργάζονται από κοινού ώστε ο χρήστης να μπορεί να κάνει περισσότερα με όσο δυνατόν λιγότερα πατήματα πλήκτρων».

«Η εξαγορά επιταχύνει το όραμα και τη στρατηγική μας για το Conversation σαν πλατφόρμα, κάτι που ο Satya Nadella παρουσίασε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build 2016» ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο εκ των αντιπροέδρων της Microsoft, David Ku.

«Η τεχνολογία της Wand Labs και το ταλέντο των ανθρώπων της θα ενισχύσουν τη θέση μας στην αναδυόμενη εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, όπου φέρνουμε την ισχύ της ανθρώπινης γλώσσας με τα πλεονεκτήματα της νοημοσύνης των υπολογιστών – συνδέοντας τους ανθρώπους με τη γνώση, την πληροφορία, τις υπηρεσίες και με άλλους ανθρώπους με περισσότερο φυσικούς τρόπους» πρόσθεσε ο David Ku.

Όπως ανέφερε ο Ku στη δήλωσή του «η ομάδα της Wand ειδικεύεται στις υπηρεσίες χαρτών, στην ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων developers και στο interface συζήτησης, στοιχεία που την καθιστούν ιδανική να ενταχθεί στο δυναμικό των μηχανικών του Bing, ειδικά με τη δουλειά που κάνουμε στην περιοχή της τεχνητής νοημοσύνης και των chat bots».

Σαν μέρος της συμφωνίας η Wand Labs θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τουλάχιστον όσες από αυτές ήταν διαθέσιμες στο κοινό σαν beta εκδόσεις. Όπως ανέφερε ο CEO της Wand Labs, Vishal Sharma, «το κοινό θα πρέπει να αναμένει αντίστοιχα στοιχεία της δουλειάς μας στο αμέσως προσεχές μέλλον», προφανώς κάτω από την ομπρέλα των υπηρεσιών και προϊόντων της Microsoft.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…