Αρχική Τελευταία Νέα Σάλος για το ρατσιστικό βίντεο με Κυπρίες – Ραγδαίες εξελίξεις από την...

Σάλος για το ρατσιστικό βίντεο με Κυπρίες – Ραγδαίες εξελίξεις από την Αστυνομία

Συγκλονισμό προκαλεί στην κοινή γνώμη, βίντεο με γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία δέχεται ρατσιστική επίθεση από Κύπριες σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, με αφορμή την προσπάθεια του θύματος να σταματήσει τις γυναίκες, από το να τραπούν σε φυγή μετά από σύγκρουση του οχήματος τους με άλλο όχημα.

 

Συγκεκριμένα δύο κύπριες χρησιμοποιούν τους χειρότερους χαρακτηρισμούς απέναντι στη γυναίκα από τη Ρωσία, ενώ σε κάποιες στιγμές κινούνται απειλητικά προς το μέρος της.
 
Το βίντεο, το οποίο δεν αναπαράγουμε για ευνόητους λόγους, δείχνει επίσης ότι το όλο επεισόδιο γίνεται μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών, τα οποία βρίσκονταν στο σημείο.
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από οδηγίες από ανώτερο αξιωματικό της δύναμης, άρχισε τη διερεύνηση της υπόθεσης, για να διαφανεί κατά πόσον προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα.
 

Σύμφωνα με τα γεγονότα οι τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας από πάρκινγκ με το αυτοκίνητο τους, χτύπησαν ένα άλλο αυτοκίνητο. Αντί να σταματήσουν συνέχισαν τη πορεία τους με σκοπό να φύγουν. Ρωσίδα που αντιλήφθηκε το συμβάν προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες και να σταματήσει το αυτοκίνητο που προκάλεσε τη ζημιά. 

Τότε κατέβηκαν τρεις γυναίκες και ένα παιδί. Οι δύο από τις Κύπριες άρχισαν να βρίζουν τη Ρωσίδα με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις, ενώ μια εξ αυτών την έφτυσε στο πρόσωπο.

Με πληροφορίες από: Reporter, AlphaNews