Αρχική Διεθνή Σάλος με τους fake οπαδούς στο Κατάρ – Βίντεο δείχνουν τους ίδιους...

Σάλος με τους fake οπαδούς στο Κατάρ – Βίντεο δείχνουν τους ίδιους ανθρώπους να πανηγυρίζουν για… όλες τις ομάδες

Μουντιάλ 2022: «Είναι fake οπαδοί, όλοι είναι Ινδοί» – Το Διαδίκτυο… δικάζει τη διοργάνωση στο Κατάρ

 

Ισχυρίζονται ότι πληρώνουν ανθρώπους για να παριστάνουν τους οπαδούς – Πυρ και μανία με τα «ρατσιστικά» σχόλια ο πρόεδρος της FIFA

 

Μία ανάσα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, οι διοργανωτές του θεσμού, εκτός από το άγχος και την αγωνία, πρέπει να διαχειριστούν και τις «κακές γλώσσες» και αυτό γιατί τους κατηγορούν ότι πληρώνουν ανθρώπους για να παριστάνους τους οπαδούς!

Τη διαπίστωση έκαναν «έμπειροι» χρήστες του TikTok, οι οποίοι παρατήρησαν πως χιλιάδες από τους οπαδούς Βραζιλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, που φαίνεται να πανηγυρίζουν σε πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τον λογαριασμό με το όνομα «Qatar Living», είναι οπαδοί fake και άρα… «πληρωμένοι».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρκετοί από αυτούς είναι οι ίδιοι ανθρωποι με τους εργάτες που χρειάστηκαν για να στηθούν οι υποδομές για τη διοργάνωση. Γενικότερα, υπήρχαν εδώ και καιρό ισχυρισμοί ότι το Κατάρ πλήρωσε ντόπιους για να εμφανιστούν ως «fake οπαδοί» διαφόρων ομάδων.

Ως προς αυτούς τους ισχυρισμούς στον αντίποδα βρίσκεται ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά όσα ακούγονται και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις «ξεκάθαρα ρατσιτσικές».

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο φαίνονται μεγάλες ομάδες ανδρών -κυρίως ινδικής καταγωγής- να φορούν φανέλες και να κρατούν πανό που γράφουν «England fans Qatar» ή «Germany fans Qatar».

Δείτε ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ