Αρχική Τελευταία Νέα Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο ΣΥΟΠ

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο ΣΥΟΠ

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, ηλικίας 27 ετών, έπειτα από τραυματισμό του σε προγραμματισμένη άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στην θάλασσα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστο Πιερή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Πιερής ανέφερε πως από πρωινή ενημέρωση που έτυχε από τον ιατρό που τον παρακολουθεί η κατάσταση του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ο κ. Πιερής είπε πως ο καταδρομέας ΣΥΟΠ φέρει κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι και την Δευτέρα μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τον κ. Πιερή, ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, στο πλαίσιο της άσκησης πήδηξε από το ελικόπτερο, όπως ήταν προγραμματισμένο, βάσει του σεναρίου της άσκησης, και έπεσε στο νερό στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Τον καταδρομέα της ΣΥΟΠ περισυνέλεξε σκάφος, βάσει του σεναρίου, και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ακολούθως διεκομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.