Αρχική Τελευταία Νέα Σε επικοινωνία με Αρχηγό Αστυνομίας η Δράκου για την επίθεση σε χωματερή...

Σε επικοινωνία με Αρχηγό Αστυνομίας η Δράκου για την επίθεση σε χωματερή της Λεμεσού

Σε επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας βρίσκεται η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου για περιστατικό που αφορά λειτουργούς του Τμήματος Περιβάλλοντος που δέχθηκαν, όπως καταγγέλλουν, επίθεση σε παράνομη χωματερή στη Λεμεσό.

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος», το περιστατικό σημειώθηκε χθες σε βάρος ανώτερων λειτουργών του Τμήματος Περιβάλλοντος αλλά και γυναίκας λειτουργού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε παράνομη χωματερή στην περιοχή του Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Πέραν από την καταγγελία, στην οποία προέβη ένας εκ των τριών λειτουργών του Τμήματος, ο οποίος σε κατάθεση του στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από ιδιοκτήτη ιδιωτικού τεμαχίου, οι επιθεωρητές καταγγέλλουν στον «Φ», ότι τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινά και πολλοί δέχονται προσωπικές επιθέσεις.

Η κ. Δράκου, ερωτηθείσα μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού, είπε ότι ενημερώθηκε από τον Υπουργό Γεωργίας και ανέλαβε πρωτοβουλία να μιλήσει, μετά το Υπουργικό, με τον Αρχηγό Αστυνομίας «για να δούμε πως θα τύχει χειρισμού το όλο θέμα».

«Να πω ότι όπως μου είπε ο Υπουργός Γεωργίας, η Αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα και ήταν παρούσα και χειρίστηκε το όλο θέμα», ανέφερε.

Όπως γράφει ο «Φ» οι επιθεωρητές κάλεσαν την Αστυνομία στο χώρο και το θέμα έληξε.