Αρχική Τελευταία Νέα Σφαίρες και κάνναβη εντοπίστηκαν στο όχημα του 25χρονου υπόπτου για την εξαφάνιση...

Σφαίρες και κάνναβη εντοπίστηκαν στο όχημα του 25χρονου υπόπτου για την εξαφάνιση του Περικλέους

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, το όχημα του υπόπτου, που βρίσκεται στην ΑΔΕ Λεμεσού για εξετάσεις, ερευνήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και σε αυτό εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν, ως τεκμήρια, 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών.

Εντοπίστηκαν, επίσης, δυο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό, αναμεμειγμένο με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς και ένα τεμάχιο διαφανούς νάιλον σακουλιού, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους σχεδόν 1,5 γραμμαρίου.

Ο 25χρονος, ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής, ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο ο 31χρονος θεάθηκε να αναχωρεί από την οικία του και με το οποίο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές, ενώ υπάρχει μαρτυρία πως είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.

Το όχημα του ελλείποντα εντοπίστηκε καμένο, το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο, ενισχύοντας τις υπόνοιες για απαγωγή του με σκοπό τον φόνο.

Χθες ο 25χρονος ύποπτος, ο οποίος παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΑΔΕ Λεμεσού, την Κυριακή, καθώς εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης, τέθηκε υπό 8ήμερη προσωποκράτηση, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.