Αρχική Οικονομολόγος Σημαντικά κατασκευαστικά έργα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος του Ύψωνα Παντελής Γεωργίου

Σημαντικά κατασκευαστικά έργα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος του Ύψωνα Παντελής Γεωργίου

Ο Δήμος του Ύψωνα ανακοινώνει τη σημαντική υπογραφή συμβολαίου για την αναβάθμιση της λεωφόρου Μακαρίου

 

Ο Δήμαρχος του Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή ενός σημαντικού συμβολαίου με την εταιρεία Ευπαλίνο Μελετητική, προκειμένου να προχωρήσει στην αναβάθμιση της Λεωφόρου Μακαρίου. Το έργο αναμένεται να ξεπεράσει τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ και θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της περιοχής.

Η Γ φάση της Λεωφόρου Μακαρίου αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της το πρώτο τρίμηνο του 2025, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την αναβάθμιση της υποδομής της πόλης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης φάσης της Λεωφόρου Μακαρίου στα τέλη Σεπτεμβρίου , που περιλαμβάνει την κατασκευή ενός σημαντικά αναβαθμισμένου κυκλικού κόμβου στη συμβολή με την Ηλία Καννάουρου, αξίας 1.2 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το έργο αναμένεται να συμβάλει στην εξομάλυνση της κυκλοφορίας στην περιοχή και στην αύξηση της ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ύψωνα και της περιβαλλοντικής αειφορίας της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο του Ύψωνα.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου: