Αρχική Τελευταία Νέα Σημαντική πληροφόρηση από Δήμο Λεμεσού για τους χώρους στάθμευσης του παραλιακού δρόμου

Σημαντική πληροφόρηση από Δήμο Λεμεσού για τους χώρους στάθμευσης του παραλιακού δρόμου

Ο Δήμος Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες των χώρων στάθμευσης του παραλιακού δρόμου, επί των οδών Σπύρου Αραούζου και Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, τα πιο κάτω:

• Ο χώρος στάθμευσης επί της οδού Χριστόδουλου Χατζηπαύλου (Μόλος 3) θα παραμείνει κλειστός από τις 18:00 την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 μέχρι τις 23:00 την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα της Νίκης.

• Μέρος του χώρου στάθμευσης επί της οδού Χριστόδουλου Χατζηπαύλου (Μόλος 3) θα παραμείνει κλειστό το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 από τις 06:00 μέχρι τις 21:00, ενόψει των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης.

• Ο χώρος στάθμευσης επί της οδού Σπύρου Αραούζου (Παλιό Λιμάνι) θα παραμείνει κλειστός την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, από τις 08:00 μέχρι τις 14:00, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το ίδρυμα «Andrey & Julia Dashin’s Foundation».

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν και σταθμεύσουν τα οχήματά τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση.