Αρχική Τελευταία Νέα Σήμερα καταιγίδες και έντονες βροχές – Από αύριο όμως αλλάζει πλήρως ο...

Σήμερα καταιγίδες και έντονες βροχές – Από αύριο όμως αλλάζει πλήρως ο καιρός!

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή το βράδυ…

 

Η χαμηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά και ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, από το βράδυ της Κυριακής 15/12.

 

Σήμερα Κυριακή 15/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Αρχικά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη, σε περιοχές του εσωτερικού. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στο εσωτερικό, αλλά μέτριοι, 4 μποφόρ, στα παράλια.

Το απόγευμα θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να παραμείνει στα ίδια, ψηλά για την εποχή επίπεδα, την Τετάρτη.