Αρχική Τελευταία Νέα Σκόνη και μεμονωμένες βροχές

Σκόνη και μεμονωμένες βροχές

Σήμερα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, αρχικά σε περιοχές στα δυτικά και στα βόρεια και αργότερα και σε περιοχές στα νότια και στα ανατολικά του νησιού. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα βόρεια παράλια, βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σταδιακά όμως, θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Μέχρι αργά το απόγευμα, οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες μέχρι βορειοδυτικές διευθύνσεις, με την ίδια ένταση.

Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, παρόλο που τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, αργά το απόγευμα, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Προοδευτικά όμως, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Σε περιοχές του εσωτερικού αλλά και στα ανατολικά του νησιού, δεν αποκλείεται, κατά τις αυγινές ώρες, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη βροχή.

Την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται και μεμονωμένες βροχές.Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.