Αρχική BusinessNews Στα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου το Wolfgang’s Steakhouse Limassol

Στα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου το Wolfgang’s Steakhouse Limassol

Θριάμβευσε με δυο σημαντικά βραβεία στα Cyprus Estia Awards

 

Άλλες δύο σημαντικές διακρίσεις προσθέτει στο ενεργητικό του το εστιατόριο Wolfgang’s Steakhouse Limassol, το οποίο ξεχώρισε και φέτος, κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο στα Cyprus Estia Awards 2023, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του στην ποιότητα, την υψηλή γαστρονομία και το άρτιο service.

Συγκεκριμένα το Wolfgang’s Steakhouse Limassol αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Εστιατόριο στην κατηγορία Service and Experience, ενώ κατέκτησε και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Διεθνής Κουζίνα, διατηρώντας τη φήμη του ως ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του εκλεκτού και αριστοτεχνικά ψημένου steak.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Γενικός Διευθυντής του εστιατορίου Robbie Rundle εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες όπως είπε, αποτελούν ύψιστη τιμή για το Wolfgang’s Steakhouse Limassol.

Ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει το προσωπικό του εστιατορίου μας, η έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών μας, καθώς και η δεξιοτεχνία και οι εμπνευσμένες προτάσεις των σεφ του εστιατορίου, αποτυπώνονται στα δύο αυτά βραβεία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Cyprus Estia Awards, αποτελούν τη μεγαλύτερη γιορτή της δημιουργίας γύρω από την εστίαση και επιβραβεύουν όλες τις επιχειρήσεις που με τη σκληρή δουλειά και την προσφορά ύψιστης ποιότητας στο κοινό, ξεχωρίζουν για τους πρωτοπόρους χώρους εστίασής τους, τα δημιουργικά προϊόντα τους και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους.

Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κατάφερε να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη γαστρονομική σκηνή της Λεμεσού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τα εξαιρετικά πιάτα, το ευφάνταστο μενού, το υπέροχο περιβάλλον, την άψογη αισθητική και την εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα. Πρόκειται για το μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη με τη σφραγίδα της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων “Wolfgang’s Steakhouse by Wolfgang Zwiener”. Τα δημοφιλή steaks από premium κοπές κρεάτων που φέρουν την ανώτατη πιστοποίηση “prime” και το άριστης ποιότητας φρέσκο βοδινό USDA Prime Black Angus, το οποίο σερβίρεται “dry aged” κυριαρχούν στις επιλογές των πελατών του.

 

INFO: Wolfgangs Steakhouse Limassol

Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα | Τ: 25 944 004

W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy